Orál do konce - polykání semene

Orál do konce - polykání semene

Orál do konce - polykání semeneZažili jste někdy, že vám holka vysála péro až do úplného konce a spolykala i poslední kapičku? Že ne? Tak to jste o hodně přišli! Koukejte to napravit, protože ze všech praktik je tato snad nejlepší! Pokud vás holka hezky saje, vy se jí vystříkáte do puseny a ona saje dál a hezky vás svírá svými svůdnými rty.

Jak na kouření do konce?

  • Jak to provádět - Orálek do konce neboli odborně felace do konce je úžasná věc, kterou musíte jistě vyzkoušet. Pokud dívka tuto praktiku zvládá, určitě si s tím dobře poradí. Může ho při stříkání mít v puse nebo před ejakulací na vás vyplázne jazyk a vy se ji na něj vystříkáte.
  • Polykání spermatu nebo jen stříkání do pusy? - Je to podstatný rozdíl. Proto si s holkou domluvte, co přesně chcete nebo spíš čeho je ona schopná. Některé holky si to nechají nastříkat do pusy, ale pak to vyplivnou a za žádnou cenu nespolknou. Některé opravdu polykají. Je to krásný pocit dívat se, jak jí to stříknete na jazyk, ona si s tím chvíli hraje a pak to hezky spolkne a ještě si olízne koutky, aby jí tam něco nezbylo.

 

Tohle je absolutní bomba!

Úplně maximální orál je, když se spojí hluboký orál, neboli deepthroat, s polykáním. Prostě při orgasmu zajet až do krku a hezky se jí vystříkat na mandličky! Chcete to zažít? 

Holky, co polykají!

Dá se najít pár profesionálek, které tuto službičku nabízejí. Samozřejmě za příplatek. Ale ty prachy za ten pocit určitě stojí.

ID1064 Erotický privát Praha 3 Terezka

Erotický privát
Věk: 34Prsa: 2
Výška: 160Váha: 50
Vlasy: Blond
 

Ahoj ,jsem Terezka, drobná blondýnka milující sex, co za tebou přijede kamkoliv, nebo mě můžeš navštívit v mém pelíšku Ty. Nabídnout Ti mohu spoustu lákavých službiček jako análek, orálek bez a mnoho dalšího. Nebráním se ani experimentování a ráda budu třeba i tvojí subinkou. Budu se těšit. Terezka

Shlédnutí: 4651

ID1091 Erotický privát Jihlava Nikol

Erotický privát
Věk: 34Prsa: 3
Výška: 172Váha: 53
Vlasy: Černé
 

Ahoj Kocourci, jsem milá, přítulná kočička, která má ráda moc sex.Navštíví mě nějaký kocourek,který by mi to chtěl udělat?Můžeme spolu dát sprchu či koupel,při svíčkách,rozdat si to kdekoli Tě to napadne, třeba na kuchyňské lince nebo na sedačce,prostě všude!!!A mimochodem mám krásnou milenku se kterou se ráda miluji,tak pokud by jsi se chtěl k nám přidat, zavolej a domluvíme se.Už se moc těším až si to spolu užijeme,tak neváhej a navštiv mě v...

Shlédnutí: 17272

ID1043 Erotický privát Pelhřimov Madam Anett

Erotický privát
Věk: 39Prsa: 4
Výška: 164Váha: 53
Vlasy: Blond
 

Vysočina-Jihlavsko.Splň si dnes svá tajná přání.Perverzní blond 30/166 č.4 .Nabízím prožití příjemných chvil u mne v soukromí .Mazlení,klasika,s/m ,orál ,bez.Piss,aj.Vášnivá milenka? Nebo krutá domina?Vyber si a zavolej.Mohu kdykoliv.100%diskrétnost,solidní jednání.Miluji erotické prádlo,latex, lack, kůži.Vysoké podpadky,semínko na kozačkách,vystříkáš se mi na ně?.Služy pro muže,ženy,páry.Po dohodě escort.Nově sexshop u mě na privátě více na...

Shlédnutí: 14925

ID1078 Erotický privát Brno Sexytara

Erotický privát
Věk: 34Prsa: 2
Výška: 172Váha: 50
Vlasy: Jiné
 

Ahoj, jsem 23letá atraktivní ďáblice, pořád při chuti a ráda bych Ti nabídla službičky všeho druhu (orál bez, klasiku, anál, pánský anál, apod). . Zaujala jsem tě?! Tak na co čekáš, neváhej a volej. Zaručuji Ti, že nebudeš litovat! Ráda se mazlím a předvádím..... budu jen Tvoje.. …sexyTara.

Shlédnutí: 10002

ID1018 Erotický privát Praha 9 Sabrina

Erotický privát
Věk: 34Prsa: 4
Výška: 172Váha: 67
Vlasy: Černé
 

Dračice, typově výrazná Sabrina, nová slečna, zve do svého soukromí - nebudeš litovat, garantuji !! …Sabrina.

Shlédnutí: 8599

ID1448 Erotický privát Praha 2

Erotický privát
Věk: neznámýPrsa: 2
Výška: 0Váha: 0
Vlasy:
 

Jsme skupinka kamarádek a čekáme v útulném diskrétním bytečku v centru. Chápeme, že když se rozhodneš pro návštěvu, chceš nevšední a pohodový zážitek bez nepříjemných překvapení. Zaručujeme pravost fotek i věku děvčat. Nezaskočíme tě žádným dodatečným louděním peněz za přirozené činnosti, které k sexu patří. NEMÁME PŘÍPLATKY ZA ORÁL BEZ DO KONCE, LÍBÁNÍ, 69 a jiné přirozené věci. NEHLÍDÁME PŘEHNANĚ ČAS, A TAK NENÍ PROBLÉM, KDYŽ...

Shlédnutí: 31288

ID2189 Erotický privát Annette

Erotický privát
Věk: 46Prsa: 4
Výška: 168Váha: 58
Vlasy: Hnědé
 

Nabízím masáže celého těla s příjemným zakonenim.Také SM služby.Jen volat ne sms zprávy. Annette čisté voňavé klidné prostředí u nás.

Shlédnutí: 47