Hluboký orál - deepthroat

Hluboký orál - deepthroat

Hluboký orál - deepthroatJedná se o sexuální praktiku kdy vaše ztopořené péro zasunete dívce úplně co nejvíce do krku až po kořen. Proto se praktika nazývá deepthroat neboli hluboké hrdlo. Dívka má péro opravdu až v krku někde na úrovni mandliček. Je to celkem těžké tuto praktiku zvládnout a dívka musí umět odbourat dávicí reflex. Ikdyž pohled na lehce dusící se kočičku je dost vzrušující a sexy.

Jaké polohy jsou nejlepší?

  • Poloha v kleče - vy stojíte, dívka před vámi klečí a kouří vám ho, přitom se snaží sasunout co nejhlouběji. Vy ji můžete přidržovat hladu a pomáhat jí s pohyby. Když chcete holčinu trochu potrápit, můžete ji hlavu přidržet v okamžiku, kdy ho bude mít až v krku. Některá to vydrží docela dlouho, než se začne dusit.
  • Poloha v leže - dívka leží na posteli na zádech a hlavu má za hranou postele či gauče. Hlava lehce visí směrem dolů. Vy klečíte nebo se skláníte nad dívkou. Tato poloha je pro slečnu méně náročná, protože zakloněním hlavy dochází k tomu, že hrdlo je v jedné rovině s ústy a snadněji se tedy proniká do krku.

Vrchol hlubokého orálku

Je neskutečně krásný okamžik, když se blížíte vrcholu a v ten okamžik zasunete co nejhlouběji a vystříkáte se holce přímo do pusy, tedy vlastně do krku přímo na její mandle. Pár vteřin ho máte ještě zasunutého a užíváte si krásného okamžiku. Holt orál s polykáním je orál s polykáním!

Chcete zažít hluboký orálek?

Vaše partnerka vám to zcela jistě neudělá. Jen málo ženských to umí a je to spíše rarita takovou najít. Nicméně profesionálky nabízející erotické služby tuto praktiku mnohdy zvládají zcela bravůrně. Zde uvádíme několik dívek, které tuto praktiku umí. Tak neváhejte! Domluvte si schůzku a staňte se králem této úžasné kuřbičky!

ID1049 Erotický privát Třebíč Monika

Erotický privát
Věk: 31Prsa: 2
Výška: 179Váha: 69
Vlasy: Blond
 

Nabízím solventním mužům příjemné služby na úrovni. Vše je u mě v soukromí v útulném čistém a nekuřáckém prostředí, také nabízím a požaduji čistotu, zdraví a především zaručuji vzájemnou diskrétnost! Pracuji přes den 9 - 21h a jsem ráda když mi dáš alespoň hodinku dopředu vědět, ale záleží na domluvě…Jsem 23letá atraktivní, vysoká, štíhlá blondýna, prsa č.3 a můžu ti nabídnout příjemný relax, masáž, mazlení, klasické milování...

Shlédnutí: 29257

ID1617 Erotický privát Olomouc Lolitks

Erotický privát
Věk: 34Prsa: 3
Výška: 164Váha: 53
Vlasy: Hnědé
 

Ahoj3 pěkné dívky tě zvou na náš privítek.Najdeš tam co hledáš.Určitě budeš spokojen.Přijd´ se za náma podívat.Těšíme se na tebe...Noc: 1hod.1400Kč Den: 1hod.1200kč Jsme NON-STOP …Lolitks.

Shlédnutí: 2044

ID1604 Erotický privát Jihlava Martina

Erotický privát
Věk: 34Prsa: 2
Výška: 172Váha: 60
Vlasy: Černé
 

Mladá Čertice Martinka 22let černovláska zve pány na roztomilé hrátky k sobě do postýlky, nabídnu ti společnou spršku, relaxační masáž (zad), erotické masáže, orálek, oboustraný orálek,líbání a vše něžné. Nedělám análek a piss, na sms nereaguji. Přijed se uvolnit do Jihlavy …Martina.

Shlédnutí: 12004

ID2249 Erotický privát Praha 5 Monika

Erotický privát
Věk: 29Prsa: 3
Výška: 180Váha: 62
Vlasy: Černé
 

Poskytuji erotické služby Klasika 30min.1100kč(oráleček+sexíček) pouze orálek 600kč Masáž penisu s výstřikem na prsa 500kč Sexy balíček 1500kč(jako první sprška potom striptýzek,masturbace,erotik show,překvapení,erotická masáž s oeljíčkem,orálek nebo vyhonění rukou a pak s ukončením dle přání zákazníka. mazlení, líbání, lízaní, 69, orál i bez, hluboký orál, výstřik do pusy s polykáním, výstřik na obličej.cena 1300Kč

Shlédnutí: 1686

ID1593 Erotický privát Tábor Alice

Erotický privát
Věk: 39Prsa: 6
Výška: 172Váha: 73
Vlasy: Hnědé
 

TABOR - Alice - 28let, XXL baculka, 170/90/p5, naruziva kocicka. Prijd se odreagovat do mych neznych rucek. Mozno i eroticke masaze. Hluboky oral, anal (i pansky), lehke SM, fisting, piss, squirt a dalsi, dle domluvy. …Alice.

Shlédnutí: 9634

ID1825 Erotické masáže Brno Kamila

Erotické masáže
Věk: 56Prsa: 2
Výška: 178Váha: 72
Vlasy: Jiné
 

Vášnivá,zralá žena tě zve k sobě do soukromí na příjemné erotické hrátky.Zavolej a dozvíš se víc.Budu se těšit....Kamča

Shlédnutí: 6253

ID1078 Erotický privát Brno Sexytara

Erotický privát
Věk: 34Prsa: 2
Výška: 172Váha: 50
Vlasy: Jiné
 

Ahoj, jsem 23letá atraktivní ďáblice, pořád při chuti a ráda bych Ti nabídla službičky všeho druhu (orál bez, klasiku, anál, pánský anál, apod). . Zaujala jsem tě?! Tak na co čekáš, neváhej a volej. Zaručuji Ti, že nebudeš litovat! Ráda se mazlím a předvádím..... budu jen Tvoje.. …sexyTara.

Shlédnutí: 10011

ID1043 Erotický privát Pelhřimov Madam Anett

Erotický privát
Věk: 39Prsa: 4
Výška: 164Váha: 53
Vlasy: Blond
 

Vysočina-Jihlavsko.Splň si dnes svá tajná přání.Perverzní blond 30/166 č.4 .Nabízím prožití příjemných chvil u mne v soukromí .Mazlení,klasika,s/m ,orál ,bez.Piss,aj.Vášnivá milenka? Nebo krutá domina?Vyber si a zavolej.Mohu kdykoliv.100%diskrétnost,solidní jednání.Miluji erotické prádlo,latex, lack, kůži.Vysoké podpadky,semínko na kozačkách,vystříkáš se mi na ně?.Služy pro muže,ženy,páry.Po dohodě escort.Nově sexshop u mě na privátě více na...

Shlédnutí: 14932

ID1676 Erotický privát Brno Lili

Erotický privát
Věk: 34Prsa: 3
Výška: 164Váha: 60
Vlasy: Černé
 

ahoky jsem Lili je mi 23 a hledam prvydelek ...rada k vam prijedu ) …Lili.

Shlédnutí: 1791

ID1457 Erotický privát Praha ostatní části

Erotický privát
Věk: neznámýPrsa: 2
Výška: 0Váha: 0
Vlasy: Černé
 

Nová slečna Zuzanka zve všechny pány k prožití nevšedních chvil k sobě do svého soukromí. Mám ráda něžné mazlení, tvrdší sex, lehčí sm, hluboký orál, análek, piss. Můžeme Ti předvést lesbické milování s mojí kamarádkou, opravdu nás to baví a jsme pro každou špatnost. Těším se, zavolej, nebo napiš SMS

Shlédnutí: 2858