Hluboký orál - deepthroat

Hluboký orál - deepthroat

Hluboký orál - deepthroatJedná se o sexuální praktiku kdy vaše ztopořené péro zasunete dívce úplně co nejvíce do krku až po kořen. Proto se praktika nazývá deepthroat neboli hluboké hrdlo. Dívka má péro opravdu až v krku někde na úrovni mandliček. Je to celkem těžké tuto praktiku zvládnout a dívka musí umět odbourat dávicí reflex. Ikdyž pohled na lehce dusící se kočičku je dost vzrušující a sexy.

Jaké polohy jsou nejlepší?

  • Poloha v kleče - vy stojíte, dívka před vámi klečí a kouří vám ho, přitom se snaží sasunout co nejhlouběji. Vy ji můžete přidržovat hladu a pomáhat jí s pohyby. Když chcete holčinu trochu potrápit, můžete ji hlavu přidržet v okamžiku, kdy ho bude mít až v krku. Některá to vydrží docela dlouho, než se začne dusit.
  • Poloha v leže - dívka leží na posteli na zádech a hlavu má za hranou postele či gauče. Hlava lehce visí směrem dolů. Vy klečíte nebo se skláníte nad dívkou. Tato poloha je pro slečnu méně náročná, protože zakloněním hlavy dochází k tomu, že hrdlo je v jedné rovině s ústy a snadněji se tedy proniká do krku.

Vrchol hlubokého orálku

Je neskutečně krásný okamžik, když se blížíte vrcholu a v ten okamžik zasunete co nejhlouběji a vystříkáte se holce přímo do pusy, tedy vlastně do krku přímo na její mandle. Pár vteřin ho máte ještě zasunutého a užíváte si krásného okamžiku. Holt orál s polykáním je orál s polykáním!

Chcete zažít hluboký orálek?

Vaše partnerka vám to zcela jistě neudělá. Jen málo ženských to umí a je to spíše rarita takovou najít. Nicméně profesionálky nabízející erotické služby tuto praktiku mnohdy zvládají zcela bravůrně. Zde uvádíme několik dívek, které tuto praktiku umí. Tak neváhejte! Domluvte si schůzku a staňte se králem této úžasné kuřbičky!

ID2209 Erotický privát Praha 5 Ema

Erotický privát
Věk: 24Prsa: 2
Výška: 173Váha: 62
Vlasy: Hnědé
 

Ahoj. Jmenuji se Ema a jsem v téhle práci úplně nová, neokoukana a nesmělá. Přijď semnou strávit hezké chvilky. Jsem v posteli subinka a nabídnu ti líbání, hluboký oralek bez s polykáním, piss, dámský análek, rimming a spoustu dalšího. Doprovodím tě i do společnosti, na swingers nebo přijedu k tobě domů či na hotel. Budu se na tebe moc těšit. Ema

Shlédnutí: 4716

ID1036 Erotický privát Praha 8

Erotický privát
Věk: 34Prsa: 2
Výška: 164Váha: 53
Vlasy: Blond
 

Ahojky. Jsem 18letá studentka Ilonka. Právě jsem odmaturovala a jsem zde u kamarádky jen na červen na přivydělání si. Dle velikosti bych zkusila i hluboký orálek. Může být i piss nebo jemný fisting mě. Jsem bi, takže není problém i trojka s kamarádkou tady u ní nebo na escortu. Jsem i submisivní, takže při trojce si mě můžeš svázat nebo dát mi lehčí výprask. Cinkni mi a domluvíme se.

Shlédnutí: 3872

ID1211 Erotický privát České Budějovice Klárka

Erotický privát
Věk: 34Prsa: 2
Výška: 176Váha: 50
Vlasy: Černé
 

Drazí pánové. Hledáš něco nového? Hledáš slečnu, dokonalých tvarů?Hledáš zábavu, pohodu, vzrušení, mazlení, sexíček, orálek oboustranný(hluboký), utoerotiku?A vše s ochranou, protože přeci jen, zdravíčko máme jen jedno!Hledáš dívku na urovni s krásným vysportovaným tělíčkem? A chceš si semnou užít? jsem v Č.B. od rána 9-18h. Určitě si to budeme užívat oba.(na sms e-mail nereaguji, děkuji za pochopení)SLADOUČKÁ KLÁRKA.Foto mé je originál....

Shlédnutí: 14123

ID2189 Erotický privát Annette

Erotický privát
Věk: 46Prsa: 4
Výška: 168Váha: 58
Vlasy: Hnědé
 

Nabízím masáže celého těla s příjemným zakonenim.Také SM služby.Jen volat ne sms zprávy. Annette čisté voňavé klidné prostředí u nás.

Shlédnutí: 47