Hluboký orál - deepthroat

Hluboký orál - deepthroat

Hluboký orál - deepthroatJedná se o sexuální praktiku kdy vaše ztopořené péro zasunete dívce úplně co nejvíce do krku až po kořen. Proto se praktika nazývá deepthroat neboli hluboké hrdlo. Dívka má péro opravdu až v krku někde na úrovni mandliček. Je to celkem těžké tuto praktiku zvládnout a dívka musí umět odbourat dávicí reflex. Ikdyž pohled na lehce dusící se kočičku je dost vzrušující a sexy.

Jaké polohy jsou nejlepší?

  • Poloha v kleče - vy stojíte, dívka před vámi klečí a kouří vám ho, přitom se snaží sasunout co nejhlouběji. Vy ji můžete přidržovat hladu a pomáhat jí s pohyby. Když chcete holčinu trochu potrápit, můžete ji hlavu přidržet v okamžiku, kdy ho bude mít až v krku. Některá to vydrží docela dlouho, než se začne dusit.
  • Poloha v leže - dívka leží na posteli na zádech a hlavu má za hranou postele či gauče. Hlava lehce visí směrem dolů. Vy klečíte nebo se skláníte nad dívkou. Tato poloha je pro slečnu méně náročná, protože zakloněním hlavy dochází k tomu, že hrdlo je v jedné rovině s ústy a snadněji se tedy proniká do krku.

Vrchol hlubokého orálku

Je neskutečně krásný okamžik, když se blížíte vrcholu a v ten okamžik zasunete co nejhlouběji a vystříkáte se holce přímo do pusy, tedy vlastně do krku přímo na její mandle. Pár vteřin ho máte ještě zasunutého a užíváte si krásného okamžiku. Holt orál s polykáním je orál s polykáním!

Chcete zažít hluboký orálek?

Vaše partnerka vám to zcela jistě neudělá. Jen málo ženských to umí a je to spíše rarita takovou najít. Nicméně profesionálky nabízející erotické služby tuto praktiku mnohdy zvládají zcela bravůrně. Zde uvádíme několik dívek, které tuto praktiku umí. Tak neváhejte! Domluvte si schůzku a staňte se králem této úžasné kuřbičky!

ID1551 Erotický privát Ostrava Tina

Erotický privát
Věk: 44Prsa: 4
Výška: 172Váha: 60
Vlasy: Černé
 

35ti letá černovláska štíhla Tina zve pány do svého soukromého bytečku. K přijemné relaxaci a odpočinku. …Tina.

Shlédnutí: 10177

ID1812 Erotický privát Karlovy Vary Monika

Erotický privát
Věk: 44Prsa: 3
Výška: 159Váha: 53
Vlasy: Hnědé
 

Nečekej a volej.Jsem tu jen pro tebe.Celá a nažhavená.Splním ti všeschna Tvá přání.Tak neváhej!

Shlédnutí: 2247

ID1618 Erotický privát Olomouc Moni

Erotický privát
Věk: 34Prsa: 4
Výška: 172Váha: 60
Vlasy: Hnědé
 

Ahojky hledáme slečny na nový privát v Olomouci. Zaručujeme vysoké výdělky 50000,-Kč a více dle šikovnosti a praktik Klientelu a inzertní podporu i web máme chybí milé slečny...Je možnost ubytování a dohoda na pracovní době. Výplata každý den a příjemný kolektiv… Zkusíš to u nás? Rády tě přivítáme …moni.

Shlédnutí: 1692

ID1889 Erotický privát Praha 5 Karolína

Erotický privát
Věk: 36Prsa: 3
Výška: 167Váha: 59
Vlasy: Černé
 

DNES POPRVÉ. Začínající a milá šťabajzna s pěkným větším zadečkem. Líbání mám bez příplatku a něžný orálek mě hodně baví, jakožto i vše přirozené, co k sexu patří. Dělám také mazlivé olejové masáže tělo na tělo..

Shlédnutí: 4428

ID1805 Erotický privát Plzeň Tiffany

Erotický privát
Věk: 31Prsa: 4
Výška: 159Váha: 73
Vlasy: Blond
 

Jsi spíš na *BUJNÉ VNADY* a sexy *ŽENSKÉ TVARY*? *BLOND*MODROOKÝ*PRSATÝ* 21letý ďáblík 157/72 s *POPRSÍM VEL. 4* otevře bránu k pekelným hrátkám všem pánům, kteří touží po ROZKOŠNÉ, BLOND, MLADIČKÉ SPOLEČNOSTI, PŘIROZENOSTI a ŠIKOVNÉ PUSINCE ;) BUD MEZI PRVNÍMI, kteří ochutnají maličké, roztoužené, BLOND lízátko ;) VOLEJ MALOU Tiff *DENNĚ* 8.00 - 22.00 :*

Shlédnutí: 2884

ID2051 Erotický privát Praha 9 Martina

Erotický privát
Věk: 30Prsa: 2
Výška: 168Váha: 50
Vlasy: Hnědé
 

20 letá stále při chuti a nadržená dračice Martina, uspokojí každého z vás. Miluju sex, preferuju orálek bez, análek ale i piss. Trojku nebo i více mužů najednou,taky ti můžu ukázat originál lesbishow s mojí kamarádkou žádné hrané. Jsem mladá a sexy, tak proč si to nevychutnat, jsem prostě pořád nadržená a neukojená. Nonstop i eskort. I speak ENG. Hledám kamarádku.

Shlédnutí: 3980

ID2027 Erotický privát Praha 3 VANESSA

Erotický privát
Věk: 37Prsa: 3
Výška: 160Váha: 55
Vlasy: Černé
 

Svůdná,atraktivní a přitažlivá Vanessa Vás zve do svého soukromí. Potřebujete si pořádně odpočinout a zapomenout na veškeré starosti? Tak jsem tu pro Vás. Jsem vášnivá,hravá,milá,sympatická dívka,která miluje sex a vše,co se něho týče. Nabízím společnou spršku,masáže,orálek bez,lehké S/M,autoerotiku s hračkami,líbání... Nebráním se i netradičním službičkám. Má práce je mým koníčkem,tak mi ji přijď zpříjemnit. Těším se...

Shlédnutí: 2886

ID1614 Erotický privát Praha 1 Patricie

Erotický privát
Věk: 34Prsa: 2
Výška: 172Váha: 53
Vlasy: Hnědé
 

Sexy mazlivá studentka Patricie18 .Jsem příjemná komunikativní mladá slečna,která vás ráda uvíta ve svém pelíšku a ráda si s vámi zadovádím.Ráda vám nabídnu klasický sex s ochranou,orálek bez,69,po domluvě je možný i dámský análek,líbání,fetis a podob.ráda přijedu i k tobě domů nebo na hotel.Neváhej a pojd si se mnou užít Patricie.Mám tu i pěknou kamarádku 18 let …patricie.

Shlédnutí: 2035

ID1722 Erotický privát Ústí nad Orlicí Katka

Erotický privát
Věk: 58Prsa: 6
Výška: 164Váha: 60
Vlasy: Hnědé
 

ahoj. baculka 52l on bi 54ljsme od usti nad orlici.radi ti splnime vse co budes chtit. muzu i sama on sam.nejlip trojka. mozno i SM masaz na konec. ,jen volat. …katka.

Shlédnutí: 3329

ID2045 Erotický privát Praha 5 Natâlie

Erotický privát
Věk: 31Prsa: 2
Výška: 174Váha: 53
Vlasy: Blond
 

Natálie sexy blondínka 20/174/53/2 vám nabídne klasiku, masáže, 69, mazlení, líbání, orálek až do konce, análek, piss, sm, footfetish......................... Zavolej a určitě se domluvíme.

Shlédnutí: 1686