Anální sex

Anální sex

Anální sexSnad každý chlap někdy snil o tom šukat holku do zadku. Zažít ten krásný pocit, když na vás špulí tu kulaťoučkou prdelku, vy ji hladíte po zadečku, roztahujete ji půlky a děláte jí to pěkně do análku. Cítíte, jak vás hezky svírá, jek je tam těsno a o to je to hezčí. Nicméně před tím, než začnete, je dobré, když je holka hezky roztáhlá. Je dobré použít lubrikační gel nebo alespoň sliny, které dovedou dírečku taky hezky zvlhčit. Až je kočena připravená, tak hurá do akce. Pokud byste moc spěchali, tak by to bolelo nejen ji, ale i vás a zážitek by nebyl tak úžasný, jak by mohl být.

Jaké polohy jsou nejlepší?

  • Poloha ze zadu - asi nejúžasnější poloha. Co víc k tomu říct. Dívat se na krásné hýždě, hladit je a dívat se, jak váš úd mizí v análku. U této polohy je dost rajcovní střídat obě dírečky, hezky jednou do zadečku, jednou do kundičky.
  • Poloha misionářská - dívka leží na posteli na zádech a vy jste jakoby na misionáře, jen svou pýchu nemáte v její mušličce, ale v zadku. Rukou ji můžete dráždit klitoris, alespoň se nebude soustředit na to, že má v sobě váš klacek. Můžete ji také přizvednout nohy, ať má kolena pod bradou. Opět krásný pohled na její frndičku a péro klouzající sem a tam.
  • Ve stoje - holka je opřená někde o zeď nebo o dveře, lehce na vás špulí zadnici a vy jí pěkně šukáte. Tato poloha je obzvláště dobrá pro ty, kterým se líbí zvuky, když jí pořádně narážíte na zadek.
  • Na koníčka - vy ležíte na zádech a holka na vás. Super je, když je jakoby ve dřepu a jen zvedá pánev nahoru a dolů. Vy máte pohled na její pipinu a tak můžete koukat, jak zajíždíte do análu.
  • Kreativitě se meze nekladou - v podstatě je to na vás, co si vymyslíte, jakákoliv poloha, jakékoliv místo. Můžete jí to dělat prsty nebo celou dlaní (pokud to slečna dá a má ráda anální fisting), můžete to zkusit s vibrátorem, análními kupičkami či jinými pomůckami, ... můžete zkoušet cokoliv a společně si užít první anální hrátky.

Vrchol análního styku

Úžasný pocit je, když vám partnerka dovolí vystříkat se jí do zadku. Vy jen cítíte, jak vás její svěrač tiskne a hezky svírá. Pak jen cítíte, jak ochabujete a pomalu kloužete ven a sténáte blahem.

A co tak zažít anální sex??

Na rozdíl od polykání spermatu nebo hlubokého orálu, který dost holek nemusí, je celkem pravděpodobné, že svou partnerku k análnímu sexu přemluvíte. A pokud se vám to přesto nepodaří, svěřte se do rukou profesionálky, kdy většina z nich tuto erotickou službu nabízí. Zkusit se má všechno, takže...pojďte do toho! Zde je seznam dívek, které šukání do zadečku milují a ukáží vám, jak na anální sex jít a pro ty otrlejší můžete zkusit i anální fisting!

ID1998 Erotický privát Hradec Králové Nela

Erotický privát
Věk: 40Prsa: 3
Výška: 165Váha: 65
Vlasy: Blond
 

AHOJ PÁNOVÉ,JSME DVĚ BLONDÝNKY Z HRADCE KRÁLOVÉ A ZVEME VÁS DO NAŠEHO SOUKROMÉHO BYTEČKU.UVÍTÁME MUŽE VŠECH VĚKOVÝCH KATEGORIÍ.NAŠE CENY:RYCHLOVKA-15MIN NEBO SAMOTNÝ ORÁL S OCHRANOU 500KČ,PŮL HODINKA 800KČ ,HODINKA 1200KČ VŠE PO TELEFONICKÉ DOMLUVĚ .TĚŠÍME SE NA VÁS KAŽDÝ PÁTEK AKCE HODINKA -1000KČ

Shlédnutí: 1579

ID1611 Erotický privát Brno Brunetka

Erotický privát
Věk: 44Prsa: 4
Výška: 172Váha: 67
Vlasy: Černé
 

Brunetka 33/170/4Chces si zprijemnit den, odreagovat se a vybocit ze stereotypu?Tak si prijd semnou zadovadet a ochutnat moji mokrou kundicku a velke bradavky...jsem tady pro tebe nonstop.. …Brunetka.

Shlédnutí: 8715

ID1577 Erotický privát Brno Niky

Erotický privát
Věk: 39Prsa: 6
Výška: 172Váha: 73
Vlasy: Jiné
 

Můžu být tvou sekretářkou nebo tvou učitelkou. Můžu být tím, čím v danou chvíli chceš. Můžu být tvým živým, dýchajícím, vytrvalým snem a až prostě budeš chtít, tak jednoduše zmizím... : - ) Niky 28/170/6 Brno, naprosté soukromí. …Niky.

Shlédnutí: 5135

ID1452 Erotický privát Praha 4

Erotický privát
Věk: neznámýPrsa: 2
Výška: 0Váha: 0
Vlasy: Hnědé
 

Ahoj, jsme sexy mazlivá koťátka, je nás tady pět, tak se k nám přijď uvolnit, nech se hýčkat našimi ručičkami , pusinkami a mokrými kundičkami. Sex milujeme a skutečně si ho užíváme. Možný orálek bez, polykání, líbání, mazlení, piss, análek, lesbi show atd. Možnost escortu, doprovodu či swingers.

Shlédnutí: 1817

ID1407 Erotický privát Praha 9

Erotický privát
Věk: 44Prsa: 2
Výška: 0Váha: 0
Vlasy: Černé
 

Velice příjemná, komunikativní a milá kočička, zve v tomto horkém letním počasí pány na schlazení do me spršky, kterou si můžeme vychutnat spolu. Poskytovane sluzbicky klasika,masaz,mazleni,oboustranny oralek ktery muze byt i bez,analek a libani.

Shlédnutí: 7305

ID1659 Erotický privát Olomouc Deny

Erotický privát
Věk: 44Prsa: 3
Výška: 164Váha: 53
Vlasy: Hnědé
 

Štíhlá brunetka s modrýma očima 36/162/55/3 zve mazlíčky do své postýlky.Senioři vítáni, Olomouc sedm dva tři pět osm devět dva tři jedna ..volej od 9-16 …Deny.

Shlédnutí: 1756

ID1710 Erotický privát Brno Káča

Erotický privát
Věk: 34Prsa: 2
Výška: 164Váha: 60
Vlasy: Černé
 

Jsem kačenka,dělám sexík v brně v autě nebo doma v křenovicích (5min od brna) …Káča.

Shlédnutí: 1427

ID1209 Erotický privát České Budějovice Mirka

Erotický privát
Věk: 44Prsa: 2
Výška: 176Váha: 60
Vlasy: Hnědé
 

Atraktivní štíhlá Mirka 33 let nabízí solidním mužům příjemné relaxační a intimní masáže včetně krásného sexu.Volej denně 9-18 hod. …Mirka.

Shlédnutí: 13891

ID2047 Společnice Kladno Lucie

Společnice
Věk: 35Prsa: 3
Výška: 167Váha: 58
Vlasy: Hnědé
 

Jsem mazlivá, nadržená a hravá 25-letá kočička Lucinka a těším se, až se spolu ponoříme do víru našich vášní. Olížu ti žálůdka, tvou horkou, sladkou smetánku nechám stékat po svých pevných kozičkách, zatnu ti drábky do zádíček, osedlám si tě jako svého hřebečka, nastavím ti svou voňavou mušličku abys jí mohl dráždit svým neposedným jazýčkem a pořádně jí projel svým tvrdým ptákem. Jsem stále při chuti a čekám tu jen na tebe. Pa Lucinka

Shlédnutí: 15680

ID1217 Erotický privát Pardubice Sweetangel

Erotický privát
Věk: 39Prsa: 4
Výška: 164Váha: 67
Vlasy: Černé
 

Zvu tě do nového soukromého bytečku v Pardubicích, prožij noc plnou citu, vášně a erotiky, vše diskrétně. Po domluvě kdykoliv, 24/7. Verunka 28let, Prsa 4, baculka, říkáme jí : přítulné koátko co rado zlobí a experimentuje Nabízíme:mazleni, klasika, lesbi show po domluvě, análek, orálek, s i bez, striptýz, bar+vino „pul hodky 800 , hodka 1200“ + připlatky za vaše přání …sweetangel.

Shlédnutí: 3710