Anální sex

Anální sex

Anální sexSnad každý chlap někdy snil o tom šukat holku do zadku. Zažít ten krásný pocit, když na vás špulí tu kulaťoučkou prdelku, vy ji hladíte po zadečku, roztahujete ji půlky a děláte jí to pěkně do análku. Cítíte, jak vás hezky svírá, jek je tam těsno a o to je to hezčí. Nicméně před tím, než začnete, je dobré, když je holka hezky roztáhlá. Je dobré použít lubrikační gel nebo alespoň sliny, které dovedou dírečku taky hezky zvlhčit. Až je kočena připravená, tak hurá do akce. Pokud byste moc spěchali, tak by to bolelo nejen ji, ale i vás a zážitek by nebyl tak úžasný, jak by mohl být.

Jaké polohy jsou nejlepší?

  • Poloha ze zadu - asi nejúžasnější poloha. Co víc k tomu říct. Dívat se na krásné hýždě, hladit je a dívat se, jak váš úd mizí v análku. U této polohy je dost rajcovní střídat obě dírečky, hezky jednou do zadečku, jednou do kundičky.
  • Poloha misionářská - dívka leží na posteli na zádech a vy jste jakoby na misionáře, jen svou pýchu nemáte v její mušličce, ale v zadku. Rukou ji můžete dráždit klitoris, alespoň se nebude soustředit na to, že má v sobě váš klacek. Můžete ji také přizvednout nohy, ať má kolena pod bradou. Opět krásný pohled na její frndičku a péro klouzající sem a tam.
  • Ve stoje - holka je opřená někde o zeď nebo o dveře, lehce na vás špulí zadnici a vy jí pěkně šukáte. Tato poloha je obzvláště dobrá pro ty, kterým se líbí zvuky, když jí pořádně narážíte na zadek.
  • Na koníčka - vy ležíte na zádech a holka na vás. Super je, když je jakoby ve dřepu a jen zvedá pánev nahoru a dolů. Vy máte pohled na její pipinu a tak můžete koukat, jak zajíždíte do análu.
  • Kreativitě se meze nekladou - v podstatě je to na vás, co si vymyslíte, jakákoliv poloha, jakékoliv místo. Můžete jí to dělat prsty nebo celou dlaní (pokud to slečna dá a má ráda anální fisting), můžete to zkusit s vibrátorem, análními kupičkami či jinými pomůckami, ... můžete zkoušet cokoliv a společně si užít první anální hrátky.

Vrchol análního styku

Úžasný pocit je, když vám partnerka dovolí vystříkat se jí do zadku. Vy jen cítíte, jak vás její svěrač tiskne a hezky svírá. Pak jen cítíte, jak ochabujete a pomalu kloužete ven a sténáte blahem.

A co tak zažít anální sex??

Na rozdíl od polykání spermatu nebo hlubokého orálu, který dost holek nemusí, je celkem pravděpodobné, že svou partnerku k análnímu sexu přemluvíte. A pokud se vám to přesto nepodaří, svěřte se do rukou profesionálky, kdy většina z nich tuto erotickou službu nabízí. Zkusit se má všechno, takže...pojďte do toho! Zde je seznam dívek, které šukání do zadečku milují a ukáží vám, jak na anální sex jít a pro ty otrlejší můžete zkusit i anální fisting!

ID1004 Erotický privát Praha 7 Vanessa

Erotický privát
Věk: 51Prsa: 2
Výška: 164Váha: 67
Vlasy: Černé
 

Dominantní atraktivní madam Vanessa, štíhlá brunetka , přijme submisivní muže i začátečníky. Miluji SM ve všech podobách a mám velkou fantazii a perverzních nápadu jen je zrealizovat. Líbání nožiček a bezmoc k tomu taky patří. Budeš mou hračkou, otrokem, podložkou pod nohy, vězněm, služebnou, psem, kurvičkou, TV otrokyní, domácím sluhou, plivátkem, wc toaletou, židličkou, pacientem. Mám, spousty pomucek a latexu, vysoké boty. Lekce po tel možná i...

Shlédnutí: 3452

ID1043 Erotický privát Pelhřimov Madam Anett

Erotický privát
Věk: 39Prsa: 4
Výška: 164Váha: 53
Vlasy: Blond
 

Vysočina-Jihlavsko.Splň si dnes svá tajná přání.Perverzní blond 30/166 č.4 .Nabízím prožití příjemných chvil u mne v soukromí .Mazlení,klasika,s/m ,orál ,bez.Piss,aj.Vášnivá milenka? Nebo krutá domina?Vyber si a zavolej.Mohu kdykoliv.100%diskrétnost,solidní jednání.Miluji erotické prádlo,latex, lack, kůži.Vysoké podpadky,semínko na kozačkách,vystříkáš se mi na ně?.Služy pro muže,ženy,páry.Po dohodě escort.Nově sexshop u mě na privátě více na...

Shlédnutí: 14912

ID1078 Erotický privát Brno Sexytara

Erotický privát
Věk: 34Prsa: 2
Výška: 172Váha: 50
Vlasy: Jiné
 

Ahoj, jsem 23letá atraktivní ďáblice, pořád při chuti a ráda bych Ti nabídla službičky všeho druhu (orál bez, klasiku, anál, pánský anál, apod). . Zaujala jsem tě?! Tak na co čekáš, neváhej a volej. Zaručuji Ti, že nebudeš litovat! Ráda se mazlím a předvádím..... budu jen Tvoje.. …sexyTara.

Shlédnutí: 10001

ID1018 Erotický privát Praha 9 Sabrina

Erotický privát
Věk: 34Prsa: 4
Výška: 172Váha: 67
Vlasy: Černé
 

Dračice, typově výrazná Sabrina, nová slečna, zve do svého soukromí - nebudeš litovat, garantuji !! …Sabrina.

Shlédnutí: 8594

ID2189 Erotický privát Annette

Erotický privát
Věk: 46Prsa: 4
Výška: 168Váha: 58
Vlasy: Hnědé
 

Nabízím masáže celého těla s příjemným zakonenim.Také SM služby.Jen volat ne sms zprávy. Annette čisté voňavé klidné prostředí u nás.

Shlédnutí: 47