Anální sex

Anální sex

Anální sexSnad každý chlap někdy snil o tom šukat holku do zadku. Zažít ten krásný pocit, když na vás špulí tu kulaťoučkou prdelku, vy ji hladíte po zadečku, roztahujete ji půlky a děláte jí to pěkně do análku. Cítíte, jak vás hezky svírá, jek je tam těsno a o to je to hezčí. Nicméně před tím, než začnete, je dobré, když je holka hezky roztáhlá. Je dobré použít lubrikační gel nebo alespoň sliny, které dovedou dírečku taky hezky zvlhčit. Až je kočena připravená, tak hurá do akce. Pokud byste moc spěchali, tak by to bolelo nejen ji, ale i vás a zážitek by nebyl tak úžasný, jak by mohl být.

Jaké polohy jsou nejlepší?

  • Poloha ze zadu - asi nejúžasnější poloha. Co víc k tomu říct. Dívat se na krásné hýždě, hladit je a dívat se, jak váš úd mizí v análku. U této polohy je dost rajcovní střídat obě dírečky, hezky jednou do zadečku, jednou do kundičky.
  • Poloha misionářská - dívka leží na posteli na zádech a vy jste jakoby na misionáře, jen svou pýchu nemáte v její mušličce, ale v zadku. Rukou ji můžete dráždit klitoris, alespoň se nebude soustředit na to, že má v sobě váš klacek. Můžete ji také přizvednout nohy, ať má kolena pod bradou. Opět krásný pohled na její frndičku a péro klouzající sem a tam.
  • Ve stoje - holka je opřená někde o zeď nebo o dveře, lehce na vás špulí zadnici a vy jí pěkně šukáte. Tato poloha je obzvláště dobrá pro ty, kterým se líbí zvuky, když jí pořádně narážíte na zadek.
  • Na koníčka - vy ležíte na zádech a holka na vás. Super je, když je jakoby ve dřepu a jen zvedá pánev nahoru a dolů. Vy máte pohled na její pipinu a tak můžete koukat, jak zajíždíte do análu.
  • Kreativitě se meze nekladou - v podstatě je to na vás, co si vymyslíte, jakákoliv poloha, jakékoliv místo. Můžete jí to dělat prsty nebo celou dlaní (pokud to slečna dá a má ráda anální fisting), můžete to zkusit s vibrátorem, análními kupičkami či jinými pomůckami, ... můžete zkoušet cokoliv a společně si užít první anální hrátky.

Vrchol análního styku

Úžasný pocit je, když vám partnerka dovolí vystříkat se jí do zadku. Vy jen cítíte, jak vás její svěrač tiskne a hezky svírá. Pak jen cítíte, jak ochabujete a pomalu kloužete ven a sténáte blahem.

A co tak zažít anální sex??

Na rozdíl od polykání spermatu nebo hlubokého orálu, který dost holek nemusí, je celkem pravděpodobné, že svou partnerku k análnímu sexu přemluvíte. A pokud se vám to přesto nepodaří, svěřte se do rukou profesionálky, kdy většina z nich tuto erotickou službu nabízí. Zkusit se má všechno, takže...pojďte do toho! Zde je seznam dívek, které šukání do zadečku milují a ukáží vám, jak na anální sex jít a pro ty otrlejší můžete zkusit i anální fisting!

ID1001 Erotický privát Ostrava

Erotický privát
Věk: 34Prsa: 2
Výška: 172Váha: 53
Vlasy: Hnědé
 

atraktivni,stihla,opalena brunetka si bude s tebou rada hrat ve svem privatku,od pondeli do patku,od 9-17 hod,nabizim relax,sexik,oralek,analek,atd,25let,170cm,50kg

Shlédnutí: 13063

ID1596 Erotický privát Praha 9 Lucinka

Erotický privát
Věk: 34Prsa: 2
Výška: 164Váha: 50
Vlasy: Černé
 

Nová v Praze akraktivni Lucinka 18 tě zve do své postýlky.Jsem přítulné kotatko které ti splní tvá tajná přání.Nebráním se skoro ničemu sex mám opravdu ráda.Jsem tu pro tebe každý den je možný i escort po Praze a okolí do 50 KM.Budu se těšit na tvou návštevu tvá LUCINKA mám i pěknou kamaradku …lucinka.

Shlédnutí: 4590

ID1110 Erotický privát Hradec Králové Veronika

Erotický privát
Věk: 43Prsa: 2
Výška: 173Váha: 58
Vlasy: Blond
 

Ahoj :),zvu Tě do svého útulného bytečku v HK na příjemné odreagování,odpočinek i pomazlení na relaxačním lehátku RelaxISU (klasika,orál,autoerotika...).Dále Ti mohu nabídnout masáž PROSTATY,pánský anál,piss,PROFI celkové i částečné klasické a regenerační masáže,masáž ENERGETICKOU ŽIVELNOU (indickou) a erotickou masáž penisu.Kvalita,čistota,zdraví,úroveň a diskrétnost samozřejmostí. *7-22 h,PO-NE* Na SMS,EMAIL a skrytá čísla nereaguji!Těším se...

Shlédnutí: 13774

ID1047 Erotický privát Praha ostatní části Lenka

Erotický privát
Věk: 51Prsa: 3
Výška: 164Váha: 67
Vlasy: Rezavé
 

Ahoj, jmenuji se Lenka a jsem zralá žena s pevným tělem a chutí na sex. Přijdeš mě rozpálit? Lenka.

Shlédnutí: 4211

ID1108 Erotický privát Praha 8 Kristina

Erotický privát
Věk: 39Prsa: 6
Výška: 172Váha: 67
Vlasy: Blond
 

ahoj,jsem Kristina 29/172/68/5 a zvu Tě k sobě na něžné i divoké hrátky. Potřebuješ se odreagovat po náročném dni?Nebo se chceš odměnit po úspěšném dni?Zvu Tě do svého diskrétního bytu v ul.Na Slovance Praha 8. Přivítám Tě v sexy prádýlku,punčoškách,lodičkách a Ty si mě pomalu rozbalíš.Pak se můžeme dlouho něžně milovat nebo naopak divoce a živočišně šukat. Budu si s Tebou dlouho hrát,rozmazlím Tě,vzruším a dokonale uspokojím VÍM,CO MUŽI...

Shlédnutí: 5133

ID1061 Erotický privát Brno Denisa

Erotický privát
Věk: 44Prsa: 4
Výška: 172Váha: 67
Vlasy: Hnědé
 

Nehledas telo modelky ale nekoho s kym si zprijemnis chvilku?Tak se zastav ke me do pelisku …Denisa.

Shlédnutí: 10149

ID1759 Erotický privát Praha 9 Jana

Erotický privát
Věk: 44Prsa: 4
Výška: 172Váha: 60
Vlasy: Černé
 

Nymfa Jana Tě očekává na svém bytečku, s radostí nastavím všechny své otvory na řádné hluboké projetí, splním všechny Tvé fantazie a přání... orální hrátky ve všech podobách s oboustranným výstřikem, vyfistuj mi pořádně kundíčku, aby mohla čůráčka pěkně skřípnout... K dispozici mám i své hračky k pestrosti, umím zapojit i svůj jazýček pro kouličky .. Tvé i mé orgasmy nejsou omezené....Jsem tu pro tebe non stop. …Nymfa Jana.

Shlédnutí: 3211

ID1495 Erotický privát Brno

Erotický privát
Věk: 34Prsa: 2
Výška: 164Váha: 50
Vlasy: Blond
 

Vítáme Vás v našem luxusním erotickém sex privátu GOLD LADIES. Náš erotický privát se nachází v centru Brna a naše prostory jsou přizpůsobeny k tomu, aby se zde zákazník cítil maximálně útulně a diskrétně. Vše podřizujeme tomu, aby host odcházel vždy naprosto spokojen a plný krásných dojmů a zážitků. Jsme sympatické a milé slečny s velkou chutí k novým erotickým i jiným zážitkům. Jsme připraveny poskytnout každému návštěvníkovi velmi...

Shlédnutí: 2390

ID1068 Erotický privát Brno Denisa

Erotický privát
Věk: 34Prsa: 2
Výška: 176Váha: 53
Vlasy: Hnědé
 

Ahojky pánové,jsme nové šelmičky z Brna,které vás budou hýčkat do maximální spokojenosti.Navštívíte-li nás během 18.00-03.00h a to i včetně víkendů,čeká na Vás kromě příjemných slečen i zajímavý bonus-za 60min. zaplatíte 1500kč v ceně je zahrnuta konzumace alko+nealko nápojů v hodnotě 500kč....Denisa

Shlédnutí: 8818

ID1101 Erotický privát Plzeň Radka

Erotický privát
Věk: 39Prsa: 2
Výška: 164Váha: 53
Vlasy: Hnědé
 

Krátkovláska Radka, 27letá dívka milující analek,orálek bez,líbání,mazlení a klasiku,je tu pro vás pánové.. …Radka.

Shlédnutí: 17783