Erotické masáže

Erotické masáže – nezapomenutelný zážitek!

Erotická masáž

Navštěvujete občas erotický privát, abyste si užili relax a odpočinek? A zkusili jste někde „pouhou“ erotickou masáž? Erotická masáže není většinou o sexu. Dívky, které tyto služby nabízejí, většinou nenabízí sex a to ani klasiku, ani orální sex ani žádnou jinou erotickou praktiku. Prostě „jen“ erotickou masáž. Je to podobné, jako byste zašli na klasickou relaxační masáž zad a šíje. Jen s tím rozdílem, že vás masíruje polonahá sličná slečna a svou masáž zakončuje masáží penisu s vyvrcholením. Odcházet budete nejen příjemně namasírováni, ale také uspokojeni.

Výběr dívek, nabízející výhradně erotické masáže


Seznam dívek, které nabízejí erotické masáže (klikněte).

Rozhodování mezi masáží a sexem

Začneme popořadě. Nejdříve si musíte říct, co vlastně očekáváte. Jestli kvalitní erotickou masáž bez sexu nebo chcete zároveň i sex. Mnohé priváty nabízející sexuální služby, nabízí erotické masáže jako součást svých služeb. Za půl hoďky nebo hoďku stihnete tedy obojí. Nicméně masáž penisu je jen jako krátká předehra a pak je to spíše o ostatních službách. Naopak správná erotická masáž není o sexu a zážitek z ní je neopakovatelný a naprosto odlišný od sexu.

Jak probíhá pravá erotická masáž?

Masérka nabízí většinou jen erotickou masáž. Žádné další služby. Takže po příchodu k dívce a tradiční koupeli si vás dívka uloží buďto na klasické masérské lehátko nebo do svého pelíšku. Většinou je dívka ve svůdném prádélku, částečně nahá nebo úplně nahá. Většinou platí pravidlo, že můžete hladit, dotýkat se, ale žádné nevhodné osahávání a dožadování se něčeho víc. Za tím účelem tam nechoďte.

Co se mnou dívka bude dělat a co já budu dělat s ní?

Záleží na technice dívky. Většinou se začíná jako klasická masáž zad rozehřátým olejíčkem. Některé dívky masírují i svým tělem, tzv. nuru masáž. Dívka je natřená olejem stejně jako vy a svými ňadry a tělem vás masíruje. Masírovat může jak záda, tak i vaše břicho. Je to velmi příjemný a intenzivní zážitek. Přitom se většinou můžete dívky dotýkat, ale pouze povrchově. Na to vás dívka předem upozorní nebo se ji pro jistotu můžete zeptat. Pokud tato pravidla dodržíte a nebudete zkoušet nic víc, budete maximálně spokojeni.

Jak dosáhnu vyvrcholení?

Poté, co vás dívka bude masírovat celým svým tělem, přejte k vaší chloubě. Z počátku celou dlaní začne nanášet olejíček a pokračuje něžnými doteky a hlazením. Pak uchopí penis a začne ho kroutivými pohyby masírovat a ždímat od shora dolů a naopak. Postupně začne zrychlovat až k samotnému vyvrcholení. Nicméně není to stejné, jako jen obyčejné honění. Zážitek je mnohem intenzivnější a emotivnější.

Jak vybrat správnou masérku?

Někdy je to těžké. Stal a přístup každé masérky je odlišný. Ideální ale je hledat dívku, která se zabývá pouze erotickými masážemi a neposkytuje žádné další sexuální služby. To je polovina úspěchu. Dále hraje velkou roli prostředí. Dívka by vám měla být také sympatická, takže je dobrá vidět foto dívky. Dále je vhodné přečíst si pár recenzí a diskusí, pokud jsou někde k dispozici. Takže zkuste třeba na našem webu vybrat ten správný kontakt na erotickou masáž a vyzkoušet, co jste ještě nezažili. Budete mile překvapeni!

Tipy na vybrané masérky


ID1235 Erotický privát Olomouc Beata

Erotický privát
Věk: 51Prsa: 2
Výška: 164Váha: 60
Vlasy: Hnědé
 

Pohodová tmavovláska 38let Tě zve do svého diskretního soukromí na vášnivý sexík a příjemný relax ...Beata

Shlédnutí: 1905

ID1224 Erotický privát Prostějov Simona

Erotický privát
Věk: 34Prsa: 3
Výška: 164Váha: 53
Vlasy: Hnědé
 

Simonka prijemna brunetka 20/162/3 Te bude rozmazlovat ve svem soukromi …Simona.

Shlédnutí: 5261

ID1220 Erotický privát Olomouc Jiri

Erotický privát
Věk: 39Prsa: 1
Výška: 172Váha: 73
Vlasy: Jiné
 

mlady muz 27let vyska172cm75kg …Jiri.

Shlédnutí: 1197

ID1028 Erotický privát Kroměříž Merry

Erotický privát
Věk: 34Prsa: 3
Výška: 164Váha: 60
Vlasy: Černé
 

Eroticky sex privat kromeriz oskol:prijd se potesit do meho bytecku.jsem cernovlaska,s 3 kozama,23 let.Nutnost seriozni jednani,objednat se predem.Budu se moc tesit MERRY

Shlédnutí: 9854